My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Thursday, May 16, 2013

Cerita Tentang Kita (^,^)

Assalammualaikum bolggers !

Haaa ! Harini aku ada mood nak update blog , jadi dengan jayanya aku pun on laptop sebab nak update pasal , tu baca tajuk entry tu "cerita tentang kita" ehemmm ! Okay mohhh kita baca yeee .

12 May 2013

Setelah berbulan-bulan aku tunggu nak jumpa encik Arif aku ni , akhirnya ketemu jugaaa dengan buah hati pengarang jantung aku ni kannn . Biasalah , kami ni jarang jumpa kan tu pasal bila dah ada tarikh yang sesuai nak jumpa , aku ni jadi menggelejat lebih HAHA ! Ni semua normal okay bagi couple yang "long distance relationship" ni . Derhhhhhhhh (-..-)

Kisahnya bermula begini :


*Keep Waiting*

Pagi Ahad tu semangat ni sesiap bagai sebab nak jumpa boyfriend kannn HAHA ! Pukul 10 macam tu mintak tolong Ayong dan abang ipar hantarkan ke Stesen Bandar Tasik Selatan sebab nak naik ktm pergi Pelabuhan Klang . Tuuu gambar atas tu time menunggu ktm , time ni jugak lah perut nak meragam , nak muntah apa semua ada . Apa orang cakap berdebor debor gituuu kan HAHA ! Ambil masa dua jam jugak lah nak ke Pelabuhan Klang tu , tapi dari KL Sentral lah .

Sampai je dekat sana , dari jauh dah nampak dah kereta merah encik Arif tuuu , dalam hati dah memalu kucing dah time tuuu . Dalam malu malu tu pun laju je kaki ni melangkah masuk kereta dia . Dup dapp dup dapp hati aku ni . Nak pandang muka pun segan sebenarnya . Ate bayangkan 3 bulan lebih tak jumpa kan , maunye tak malu HIKSHIKS . Yang pastinya aku sangat terkejut bila tengok kepala encik Arif dah BOTAK ! Haiyoyoyoyo (-,-) tapi tak apa , dia tetap paling comel dihatiku ehemmm ! Lepastu bila dia tanya nak pergi mana ni , aku dengan lajunya cakap nak makan , lapar woiii duduk dalam ktm tu lelama HAHA !


*Us*

Lepas makan dia bawak jejalan , tapi ! Sebelum jejalan tu sempat pulak bawak aku pergi bengkel kereta sebab nak betulkan plat nombor dengan apa entah tempat tekan break , minyak bagai tuuu kannn HAHA (-,-) lama jugak le menunggu orang cina tu duk pasang itu ini . Habis je pasang benda alah tuuu kami pun gerak keeee Harbour Place Mall dekat Klang . Seriously bapak besar mall tuuu , mall tu baru bukak ! So kedai pun tak berapa nak banyak lagi . Especially part tingkat atas tuuu .

Paling best sebab aku dapat belikan dua baju untuk encik Arif as present birthday dia yang dah lama gila lepas tuuu (-,-) Shopping sana sini dengan dia . Emmm k memang best bila dapat luangkan masa dengan orang tersayang kan HIHI . Dah penat jejalan kami cari kedai makan lagi , kami makan dekat Waroeng Penyet dekat dalam mall tuu jugak . Terima kasih encik Arif sebab belanja makan (^.^)


*Makan Timeeeee ! Yummmiehhh*

Tempat last yang kami pergi , lepak tepi laut dekat Pelabuhan Klang ke apa entah . Tak ingat nama tempat tuuu HAHA ! Tapi best gegilaaaaaaaa katekooo ! Romantik jeee kan tengok matahari terbenam gituuu . Tapi dalam hati sedih dah sebenarnya sebab tahu lagi berapa jam je nak balik dah . Dalam hati duk cakap kalau lah boleh berhentikan jam kan best HAHA !


*Ehem Ehem Uhuk Uhuk*


*Thanks Sayang Bagi Patung Cecomel Tu*

Dalam pukul 7.50pm macam tu kot kami bertolak nak hantar aku balik . Alaaaa sedih benau time tuuu . Aku kalau sedih mula lah diammm aje dalam kereta tuuu . Nak cakap apa pun tak tahu dah . Habis kuat pun menangis dalam hati jelahhh yedak tskk tskk . Bila dah sampai je stesen tuuu berat sungguh kaki nak nak keluar kereta (ayat mcm dalam novel HAHA) tapi nak taknak kena lah balik jugak kan , takan nak stay situ sampai pagi besok pulak kan HAHA . Tapi apa-apa pun date kali ni memang best sesangat sangat ! Even dapat jumpa sekejap pun dah cukup bagi aku untuk lepas rindu dekat encik Arif ni (^.^)


*Me Loves You Muhammad Arif*

Apa-apa pun , aku happy sesangat dapat jumpa dia . Walaupun dalam hati sedih nak balik , tapi cukup lah masa yang ada untuk jumpa dia .

Dear Arif ,
Terima kasih sebab bawak saya jejalan kesana kesini , dengar leteran saya , layan kerenah saya , buat saya gelak , buat saya merajuk , buat saya bahagia bila ada dengan awak . Nanti ada masa kita jumpa lagi yeee sayang botakkk ? I love youuu so muchhh sayang .



Maafkanlah Ku Tak Bisa Hidup Tanpa Kamu ,
Fahamilah Ku Tak Mampu Terus Tanpa Kamu ,
Bagaimana Ku Nanti ,
Bila Tiada Mengganti ,
Yang Ku ada Hanya Kamu Saja .



4 comments:

  1. sweetnya mereka. harap berkekal hingga akhir.. :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  3. Свадьба: проститутки Харькова выезд ххх5 и жаркая, как пламя огнедышащего вулкана, брюнеточка подарит одинокому мужчине вечер или ночь темпераментных поцелуев, трепетных прикосновений нежных бархатистых ручек и глубоких, чувственных проникновений! Я раскрашу твою жизнь незабываемыми, безумно яркими эмоция Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны.

    ReplyDelete
  4. Do you know how to handle the errors and glitches that come across while in Bithumb wallet? Encountering issues while installation is irritating and brings small errors in your system. To deal with installation issues in Bithumb exchange, you can always take help from the highly-proficient professionals by dialing Bithumb Support Number at 1-800-665-6722 which is functional and users can approach any time. The advisor's team is always at your doorsteps to provide assistance in the best possible way. Visit website:-http://www.cryptophonesupport.com/exchange/bithumb

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?