My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Monday, March 14, 2011

Omaigod !!

13 March 2011
tarikh neh Anis ingat nak pergi berhuraa hureyy dgn BFF Anis , Ema .
mcm mcm plan mase hari Ahad neh , 1st nak g pasa minggu sbb Ema nak borong shawl at situ , 2nd nak g Avon sbb mak  Ema suh beli bekas ape ntah , 3rd Ema nak beli tiket bas g kL sbb dia nak g kL rabu neh , bercuti rumah kezen dia .

tapi ! semua tuh cancel sbb Ema EXCIDENT depan mate Anis sendiri ! naseb Anis sempat break , kalau tak dgn Anis sekali kena langgar ! goshh ! terkejot sangat . off course korang pon akan terkejot kan bile tengok kwn baik korang kena langgar ngn kete depan mate ?
memang Anis menjerit time tuh , terus turun moto dgn enjin moto ta mati sbb nak g dekat Ema yg dah baring kat atas jalan . kaki Ema byk gilaa darah time tuh ! sebab tumit Ema mcm hancur ! eeuuw  serious geli ah ! memang terok lah HUHU !

after that , ade org indian dtg tlg . and dia tlg bwk Ema g hospital . nak harapkan pacek yg langgar Ema tuh bwk ? harapan lahh . mcm shial ! memang bertekak jugak lah ngn pacek tuh . saba jehla ! HUHU ! then Anis tunggu polis dtg tok buad report . lepas jeh polis sampai , Anis terus amek moto and g hospital ! memang rushing gilaa ah !

bila dah sampai hospital , Anis tunggu parents Ema dtg . then byk gilaa text dari kekwn yg laen . Anis just sempat call dyla & text MSBNM jeh time tuh . tangan menggeletar sampai ta bole nak text sape sape . lepas tuh mejah text ckp nak dtg , okay jugak kan ! at least bole teman Anis kat situ . memang dari pagi sampai petang Anis dok hospital jeh ! tapi Anis tak kesah . sbb nak jage Ema .

nak tengok Ema ?
tengok kat bawah neh =.="


( muka happy jeh ! sbb belom kena jahit lg time neh . lepas tuh nanges  )



( parah ! parah ! )






( kaki patah ouh ! )
( neh pixsa mase Ema dah kena masuk wad , wad 1B )



( tengah sakit pon sempat lagi nak berposing )
XOXO !

ahaaa ! nak tengok tak kete yg langgar Ema tuh ? 
sikit jeh rosak nye , tapi kecoh jeh lebih ! dushhh ! dushhh !



( pixsa neh tangkap curi curi dgn mejah HAHA ! )


HAHA ! neh Ema time Anis lawat dia petang tadi . sempat lagi pinjam fon Anis sbb nak bersnappy ! sabar jeh lahh ngn Ema neh HEHE !

hopefully Ema cepat sembuh ! Anis tak suka tengok kwn kwn Anis sakit . lg lg kalau kawan rapat mcm Ema neh . rase sedih sgt bile tengok dia sakit .

* Ema , kuat tau ! aku sayang kau ! sayang sgt . hope ape yg aku tolong neh dapat buad kau happy mase dok dekat wad tuh *


p/s :
Ema cpt sembuh au ! nanti boleh gedik gedik lg mcm dulu . kau , aku ngn Dyla !

13 comments:

  1. sys kawan terbek la.
    suke2 tgok korg2 saling take care.
    so sweet !!

    ReplyDelete
  2. masyallah......sem0ga kwn sys cpat smbuh....y0ur supp0rt are really needed by her!!!

    ReplyDelete
  3. jeje . mcm mn emma ? ade kat wad lagi kew ?

    ReplyDelete
  4. fyza | HUHU ! thanks fyza ! dia BFF sis sampai mati ouh ! ta bole tengok dia saket , even dia nages pon sys da nages sekali HUHU :(

    ReplyDelete
  5. zaty | insyaAllah ! thanks yup zaty ! bg suport at akak ! loveyou !

    ReplyDelete
  6. hanis | ema cmtuh jeh . tp okay lahh sbb dia still bole gelak gelak ! ehm ari neh dia kuar wad dah . just nak simen kaki jeh =="

    ReplyDelete
  7. ahakkkzzz..sempat lg pose tu..choi!
    dush! dush! dush!.. :P

    ReplyDelete
  8. along | HAHA ! tahu takpe . dia memang cmtu . bile sa sakit nanges .. sian tul :D along nak dush kat sape tuh ? anis ? HAHA :p

    ReplyDelete
  9. bersahabat sampai mati.!
    sahabat segalanya

    ReplyDelete
  10. aiyaa...
    saket2 pown bley posing jgak ka...
    huhuhuhu....
    moge cpt smbuh la..
    itu pacek byak teluk woo...
    btimbang lase la skit...

    fire itu pacek...huhuhu...

    ReplyDelete
  11. fyza | sahabat tuh penting kan . mcm mane pon sahabat yg ade ngn kita selain family (:

    ReplyDelete
  12. kak fi | ahahaha dia memang cmtuh kak . kami neh jenis suke bergambar :D memang terok lahh kak fi ! anis geram jeh HUHU . dush dushh pacek tuh kan hahaha !

    ReplyDelete
  13. hgahahaha.. cke3! maceh je.. <3

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?