My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Thursday, May 19, 2011

Bila Hati Dah Berubah ( ..... )

As Salam

takde benda lain yg Anis nak cakap , kecuali ..


1. rasa sayang dalam diri neh , makin lame makin hilang
2. hari hari yg Anis lalui sekarang neh makin sunyi , sepi & sedih
3. perasaan sayang , rindu pada X ta lagi seperti dulu
4. kata kata yg keluar dari mulut neh , tak lagi sama mcm dulu
5. hati semakin rasa sakit bila terasa seperti diabaikan
6. seksa rasanya bila Anis terpaksa mendiamkan diri & acting mcm ta ada apa apa yg berlaku
7. perasaan cinta , sayang semakin hilang
8. tak ada siapa yg tahu betapa pedihnya hati neh , terpaksa menangis seorang diri 
9. hati neh dah ta sanggup nak lalui semua neh
10. perpisahan ?

kenapa mcm neh ending dia ? Anis tanak mcm neh .


AKU SAYANG KAU LAH BODOH !
( ..... )


dalam hidup neh ,
ta semua nya indah kan ?
sekali sekala ada jugak ,
perkara yg kita tanak hadap .
cuba tempuhi dengan senyuman !
itu pon kalau bole (-.-)


14 comments:

  1. Tak baik taw cakap bodoh... Mama saya marah.. Haip!! =) heheheh

    ReplyDelete
  2. AZIM | hmm mmg pon tak baik . sedih lahh Azim . sumpah tak bole nak tanggung dah rasenye .

    ReplyDelete
  3. huhu rilek2.. boleh selesai ikot cara elok

    Layan video Break Dance

    ReplyDelete
  4. sabar anis .
    kalaupun hidup ni tak macam yg kita nak , cepat2 cari tempat bersujud . setiap yg berlaku ada hikmahnya . ALLAH sentiasa menyediakan yg terbaik utk hambaNYA . mungkin yg pergi tu tak sesuai untuk kita , ada yg lebih baik menanti .

    tp kita manusia diberi pilihan .
    teruskan dgn usaha dan sabar
    ^_^

    ReplyDelete
  5. sabaq2..ce bincang elok2...jgn pendam...

    ReplyDelete
  6. dear.....
    banyak2 sabar k..
    jangan isau. walaupun die x sayang anis..
    tapi anis still ader siblings yang SANGAT SAYANG KAN ANIS..

    akak sayang anis sangat2...
    xoxo...

    ReplyDelete
  7. chill ok..
    cinta tak semestinya memiliki..
    cinta memang banyak dugaannya..
    percaya pada takdir dan jodoh TUHAN..
    pasti ade hikmah disebalik semua 2..
    walaupun perasaan hilang kenangan bersama dia masih ade...
    simpan kenangan itu dalam ingatan dan hati anis..
    dont be sad..
    cinta pasti berakhir dengan kebahagiaan..
    akk sayang anis... ^^

    ReplyDelete
  8. FREAKY | (T_T) try lahh relax mcm mane pon . benda takan berubah ..

    SCYA LOLLITA | thanks bebyk scya ! sbb bg support . uwarghh sedih lah . Ya Allah , bantulah hambaMu tempuhi dugaan neh .. ):

    ReplyDelete
  9. KAK MELIN | Ya Allah kak ! Anis tak kuat lahh kak nak terima benda mcm neh . even kami tak break lagi . tp rase mcm dah takde perasaan nak teruskan relationship neh . dgn korg jeh lahh Anis happy . bila korang senyap , Anis menangis jeh kak . huhu ! sedih sesgt rasanye !

    ReplyDelete
  10. KAK FI | dugaan neh berat sgt lah kak . susah Anis nak terima . Anis bukan jenis perempuan yg takde perasaan . Anis tau dia syg Anis . tp kalau hari hari nak bermasam muka . benda takan berubah kan ? masalah pon takan setel .

    btw , akak thanks 4 de support . LoveYouToo KAK FI !

    ReplyDelete
  11. FYZA | hmm tatau lah na cakap cane dik . susah nak explain . huhu . sedih tahap gaban dah neh . nanti free akak IM chat fyza kat fb ye ..

    ReplyDelete
  12. jgn risau anis :)) akk still ada utk anis ahaha ;p

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?