My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Tuesday, March 27, 2012

Dah Lulus ! Alhamdulillah !

As Salam

korang , korang ! harini kan kita ada test JPJ untuk lesen kereta . kita LULUS lah ! wahhh , punya lah cuak gila babi time tunggu turn tu , aku dapat nombor 9 . naseb baik lulus even dpt JPJ yang garang time dekat parking . siottt jeee dia marah aku haha ! sebab aku lupa pakai sit belt . abang JPJ tu cakap macam ni " dari tadi aku perhatikan kau tak pakai tali pinggang ! " haishhh naseb baik dia hensem huahua ! masa test dekat jalan raya pulak , 3 kali enjin kereta mati time dekat trafic light . erghhh hampeh lah kan , ni semua gara-gara orang belakang yang tak menyabo ! duk hon hon banyak kali . bodoh ke ape , macam lah tak nampak aku tengah test JPJ time tu . nampak bebeno bengong nye ! (-.-)


woot woot ! lepas ni boleh lah meronggeng dgn BFF aku naik kereta pulak ! yeay yeay ! dah jenuh naik motor , sampai hitam tangan aku ni haa . hmmm ( gedik )

okay ni aje aku nak cerita ! act , tengah happy sangat ni sebab dah LULUS test JPJ tadi . weheee !


okay ,
lepas ni boleh lah
aku bawak mama jejalan
naik kereta pulak !
yeay yeay


2 comments:

  1. yey ! lepas ni boleh la bawak kami :)

    ReplyDelete
  2. EZZATI : weheee ! boleh sesangat lahhhh (:

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?