My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Tuesday, March 13, 2012

Dear Dyla ..

As Salam


 D Y L A ! ! !

tolong lah jangan sedih dah . aku tak boleh lah tengok org yang rapat dengan aku sedih mcm ni . kau sedih , aku pun jadi sedih . aku paham apa yang kau rasa sekarang ni , sebab aku pun rase kehilangan jugak . kau kena kuat lah sayang . kuat mcm keluang man ! opsss tak kuat sangat tu , ehmm macam superwomen ! boleh kan ? for sure boleh , aku tahu kau mesti boleh .

apa-apa pun kite kena redha , ni ketentuan Ilahi . dari tuhan kita datang , dan kepada tuhan jugalah kita pulang . kita hanya merancang right . kau kena kuat , sebab kau kena support Mejah . bayangkan kalau Mejah tahu kau mcm ni , confirm dia pun sedih kan ? dia akan drop kan ? so do i , aku pun akan turut sedih kalau kau berterusan mcm ni . cammon girl ! 
be strong ! (:

kalau kau sayang kan arwah , kami pun mcm tu jugak . things happen for a reason , let bygone be bygone . kita hanya mampu berdoa untuk arwah , semoga arwah tergolong dalam golongan orang-orang yang beriman .
amin .

kami sentiasa ada untuk Mejah & kau . we loves you baby gemoks !
muahhhhh muahhhh !


wei gemoks ,
kau dengar sini ..
sumpah aku tak suka
tengok kau macam ni
seriously !
be strong dear


2 comments:

  1. WAWA : dia mmg tabah , tp part mcm ni , dia tak tabah ^^

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?