My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Friday, July 20, 2012

Ramadhan Kali Ini (:

As Salam

AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN !


Esok puasa ! K semua orang dah tahu right ? Hehe . 30 hari semua umat islam akan berpuasa . Wahhh bestnyaaa kan ? Hehe . Bila dah masuk je bulan puasa ni , semua orang tak sabar-sabar nak pergi "syurga makanan" iaitu bazar ramadhan hehe ! Asyukkk gila wei pergi bazar . Rambang mata tengok makanan . Seperti biasa puasa tahun ni , aku akan merempit dgn Dyla pergi bazar . Go baby go hahaha .

Emm lagi satu aku tak dpt nak berbuka dgn family dekat rumah sebab aku kerja . Hope first day berbuka puasa esok dapat lah balik rumah sekejap . Kalau tak dapat balik , berbuka lah dgn Dyla . Shooo sad huuhuuhuu (-,-)

Puasa kali ni jugak , aku berpuasa bersama orang tersayang . Bulan lepas pun sambut puasa sama-sama jugak . Hope tahun ni kami dapat habiskan puasa dengan tabah ( bahaha ayat propa nak mampus ) Aku pun dah pesan dekat Arif suruh dia puasa penuh , takmau tinggal-tinggal puasa . Tak elok haha . k IDOLOVEYOUUU sayang . Muahhh (:

So kepada semua umat islam yang ada atas muka bumi ni , Selamat Menyambut Bulan Ramadhan . Semoga Ramadhan kali ini memberi seribu makna pada hidup korang dan keluarga . Takmau ponteng-ponteng puasa okayyy ? Not good hehe .


Haaa , jangan lupa niat puasa before tidur

نَوَيْتُ صَوْمَ غَدٍ عَنْ أَدَاءِ فَرْضِ رَمَضَانَ هَذِهِ السَّنَةِ لِلَّهِ تَعَالَ
Niatnya : Sahaja aku berpuasa esok hari
Pada bulan Ramadhan tahun ini
kerana Allah Taala

4 comments:

  1. selamat berpuasa kakak anis :)

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa utk awk jugaaaa :))
    btw ,singgah dan follow sini !

    ReplyDelete
  3. EZZATI : Selamat Berpuasa jugak Zati (:

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?