My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Friday, January 4, 2013

Please Forgive Me )':

As Salam

Dear Muhammad Arif Bin Raduan ,

Saya tak sangka semalam saya boleh bertindak bodoh macam tu , saya buat awak marah sampai awak tak boleh lagi nak maafkan saya kan ? Saya berubah tanpa saya sedari . Saya minta maaf . Saya tahu saya tak patut push awak buat benda yang awak tak suka , saya tak boleh treat awak macam mana yang saya buat dekat awak .

Saya tak faham bila awak busy , saya tak faham bila awak terlelap , saya tak faham bila awak ada benda nak buat , saya tak faham kerja awak , semuanya saya tak faham . Teruknya saya kan ? Saya selalu moody tak kena masa , saya admit benda tu . Saya tak boleh buat awak senang hati even sesaat pun . Teruk bukan ?


Saya tahu awak banyak makan hati , terasa hati , sakit hati dengan perangai saya . Maaflah sebab saya tak pandai jaga hati awak macam mana awak jaga hati saya . I've try my best untuk bagi awak happy , tapi saya tak mampu sebab perangai saya memang teruk . Saya tak hargai apa yang awak dah buat untuk saya .

Saya tak pernah meluat dengan awak even awak pun pernah buat saya terasa hati , tapi tak apa lah . Apa pun yang awak buat , saya tak simpan dalam hati (': Tapi semalam mesej yang awak bagi tu , betul-betul buat saya menangis . Maaf , saya tak sempurna di mata awak . Mungkin awak pun dah tak tahan kan dengan saya ? Maaf sesangat (':

Arif , saya rindu awak . Awak cakap saya seksa diri saya sebab rindu awak . Setiap kali saya rindu awak , saya tak pernah rasa benda tu seksa diri saya . Harini awak langsung tak mesej saya . Saya dah macam orang gila tunggu mesej dari awak , sebab saya rindu awak . Mungkin awak sibuk kerja kan , tak apa lah (': rindu .

Saya nak awak tahu bila saya bersama awak , saya rasa happy sangat . Tapi bila awak hilang sehari dalam hidup saya , saya rasa kehilangan sesuatu yang sangat berharga dalam hidup saya . Saya sayang awak Arif (':


I think of You , I just can't talk to You right now . I miss You , I just can't admit right now .  I need You , I just can't show You right now . I love You , I just can't tell you right now . 

I WILL WAIT FOR YOU BECAUSE HONESTLY I DON'T WANT ANYONE ELSE


No comments:

Post a Comment

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?