My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Wednesday, January 16, 2013

Have A Great Time With My Soulmate Plus Pembalasan Aku Terhadap Dyla :D

Assalammualaikum Bloggers !

Sepatutnya harini aku takde mood pun nak update blog , tapi disebabkan ada orang persetankan gambar aku , tengok title post ni pun dah boleh tahu kan haha jadi tiba masanya melakukan pembalasan ! Miahahaha siap kau Dyl gemuk ! Ini semua gara-gara Dyl update blog dia pasal kami menggedik semalam plus harini . Tapi tapi tapi , Dyl upload gambar aku yang sakai makai tuuu HAHA ! Ehhh tapi kan , nampak comel jugak aku dalam gambar tuuu miahahaha !

14 Januari 2013

Ketemu sama Dyl & Mejah , setelah sekian lamanya kami tak jumpa , finally dapat jugak haritu . Memang heaven gila lah sebab dah lama kan pendam dalam hati ni nak jumpa lanun-lanun aku . Especially ADILA BT RAHMAT muehehehe ! Sebenarnya time tu Dyl nak pergi date , dah habis date baru dia datang jumpa aku dekat "rapidmall" tuuu . Sobs aku diduakan ! *sebat muntut Dyl*




*OPS SORRY DYL , TERMASUK GAMBAR KAU YANG LAKA LAKA NI PULAK*
 HAHA finally pembalasan aku berbalas , padan muka kau gemukkk HAHA !

15 Januari 2013

Esok harinya pulak entah apa mimpi si gemuk ni datang kedai sebab nak lunch dengan aku ! Terharu jugak sebenarnya sebab dia tengah selsema time tu , nak pulak dia datang jumpa aku kan HAHA ! Tak habis habis gosok hidungnya tu sroottt sreettt sroottt sreettt -.- geli mak nakkk HAHA ! Lunch pun dekat mr.cendol tu jeee . Nak pergi mcD , boikot bak kata Dyla HAHA ! *tetiba teringat cikgu Alias* Lepas dah makan kami belek belek t.shirt , finally kami beli baju sama , dah macam couple gituuu hehe .


Laksa + Rojak + Cendol pulut + Teh ais


Hihihi gelak kambing hahaha


T.shirt kami !

Apa-apa pun , we have a great time together ! Sebenarnya aku tak puas lagi lepas rindu dekat gemuk aku sorang tu . Banyak lagi benda yang nak digusipkan ! Harap plan 30hb ni menjadi lah . Dah lama rasanya tak kumpul reramai macam dulu . Ada Dyl , Ola , Ema , Mejah , Im , Saddam dan Fie ! Geng lanun kesayangan aku hihi .


Dear Adila ,
Ni pembalasan aku
sudah terbalas !
Apa kau rasa ? Miahahaha !
Puiii :D

3 comments:

  1. Serius aku terharu damn much ! Nk menangis tgk gmbo tutttt ko tu . Hahaha hate u byee

    ReplyDelete
  2. Hi.. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?