My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Thursday, February 21, 2013

Amirul Aiman Bin Faiz , my first NEPHEW .

Assalammualaikum

Uhuk uhuk ! Haishhh berhabuk sangat dah blog ni , tengok tuuu sana sini sawang . Sebab tu masuk je blog ni kena batuk dulu (zasss zasss buang sawang) haaa mula dah merepek kan ! Harini aku update blog sebab ada permintaan dari seorang adik ni hiwhiw . So aku pun decide nak update pasal baby Amirul Aiman , anak buah pertama aku . Ehemmm !

Masa 22 Januari 2013 kakak sulung aku selamat melahirkan baby boy ! Lama jugak lah tunggu dekat HUKM tuuu . Sebab kakak aku bukan lahir normal , tapi kena operate . Lepas jeee dapat tahu Ayong dengan baby selamat , fuuu legaaa plus happy gila sebab dah dapat anak buah pertama yang diberi nama Amirul Aiman Bin Faiz ! Yeayyy yeayyy yeayyyyy yeaaaayyyy yeaaaayyyyyyyyyy (over)




Ni gambar sebelum nak bawak Ayong masuk bilik operation .

Memang aku over sebab , dedulu tengok kekawan jeee ada anak buah bagai kan , main dengan anak buah lah , jejalan dengan anak buah lah . And now ! turn aku pulak dapat anak buah HAHA ! Serius rasa seronok yaAmat lah kan . Tapi yang aku perasan dekat muka baby Aiman ni , muka dia garang . Sebijik macam Ayong HAHA ! Nak tengok tak ??? Okay sila scroll ke bawah dengan jayanyaaa ngeh ngehh ngehhh .


Omomomo ! Masa ni baru lepas keluar dari perut mama dia , comel !



Mata baby Aiman besau ! Nak kata mata mama abah nye besar takde jugak (-,-)

Bila dah ada anak buah ni , setiap kali nampak barang barang baby yang comel jeee , semua rasa nak beli . Dan aku tak rasa membazir pun bila beli barang baby HAHA ! Eh ehh , ni mak mok nak bagi sepatah dua patah kata dekat baby Aiman ni .

" Dear Aiman , nanti dah besar jadi anak yang soleh ye sayang ? Jadi anak yang baik , dengar cakap parents . Jangan dedegil , jangan gegarang HIHI . Semoga membesar dengan sihat , cergas , pintar dan stay cute macam mak mok dia yang gorjes superb awesome ni kannn ! Ehh boleh macam tu ? Apa-apa pun aku nak baby Aiman ni always sihat ! Loveee youuu much much moreee Amirul Aiman ! "


Aiman ,
Welcome to our family !
Semoga dengan kehadiran Aiman ,
Kami semua bertambah seronok !
Mama dengan abah ,
dah jadi Opah dan Atok .
Cuteee yaaa !
XOXO



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?