My Super Duper Followers

PotPet PotPet !

I Love You . I Miss You . I Need You Muhammad Arif Bin Raduan .

Tuesday, February 26, 2013

20 Januari 2013 , our memories (^^,)

Assalammualaikum

Harini kan , aku nak update pasal ngedate aku dengan Arif yang ke lima tak silap ihik ihik . Tapi date kali ni paling best kot sebab Arif bawak aku pergi kenduri kahwin kawan dia , malu malu kucing I time tu tau HAHA ! Then kami banyak spend time dalam kereta . Sembang itu ini alaalaalaa bestnyeee lahai ! Sekarang dah rasa rindu nak ngedate lagi wuuu wuuu T__T

Nak cerita panjang pun tak seronok jugak sebab kalau dah namanya dating tu , confirm best punya kan ? Confirm semua benda yang best best je jadi kan ? Confirm semua orang nak date lagi lepastu kan ? Confirm semua rasa taknak berpisah lepas dah lama dating kan ? Confirm ada je benda sweet berlaku time kita berdua dengan dia berjalan kan ? Confirm kalau boleh nak masa berjalan dengan perlahan je kan time tu ? Confirm kan kan kan ? Sebab aku pun mengalami sindrom yang sama seperti kalian semua ! Ihik ihik dah dah , taknak merepek merapu lagi ! Nak seshare gambar kami yeayyy yeayyy (^,^)

NAK NGEDATE LAGI BOLEH ? (tetiba)



Ni kan , gambar masa ngedate harituuu . Lepas pergi kenduri , tukar baju then jejalan dengan Arif terchenta . Auuu auuu !


Ni pulak kan , gambar dari first date sampai date yang bulan lepas . Ehemmm ! Miss much mmuuaahh mmuuaahh over pulak kan :b


Muhammad Arif Bin Raduan , terima kasih sentiasa bahagiakan saya . Layan kerenah saya even sometimes saya selalu buat awak marah kan ? Kekadang sampai gaduh bagai , tapi dengan gaduh tu lah buat saya bertambah sayang dekat awak . Terima kasih jugak sebab bawak saya jejalan bila sayang datang jumpa awak bulan lepas . Awak pujuk saya bila saya merajuk time dekat food court tu , itu sweet sesangat . Saya sayang awak tau , awak saya punyaaa ihik ihik mmuuaahhh mmuuaahhh !


Dear Arif ,
Nanti kumpul duit cecepat tau ,
Boleh masuk minang saya ,
Lepastu kita kahwin ,
HAHA ! Aku dah gatai nak kahwin
XOXO


1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Korang Cakap , Aku Balas , Okay ?